Magento 2 installatie

Je wilt graag Quicq koppelen aan Magento 2. Dit gaat erg eenvoudig, je hoeft slechts 1 instelling in je webshop aan te passen.

Volg de onderstaande stappen.

Stap 1

Login op het backend van je Magento 2 webshop.

Stap 2

Klik op Stores in het linker menu.

Stap 3

Klik nu op Configuration (onder Settings):

Stap 4

Klik nu (onder General) op Web.

Stap 5

Ga naar Base URLs en pas het laatste veld aan: Base URL for User Media Files.

Stap 6

Vul hier het veld in dat hoort bij jou ImageBoost configuratie; deze waarde ontvang je van je account manager - dit is dus niet de waarde die hierboven in de afbeelding staat

Stap 7

Klik nu rechtsboven op Save Config.

Stap 8

Er komt nu een gele balk in beeld (bovenin); geen paniek, dit hoort er bij.

Stap 9

Klik in deze melding op Cache Management.

Stap 10

Klik nu rechts bovenin op Flush Magento Cache.

Je Magento 2 winkel is nu geconfigureerd om afbeeldingen te laden via Quicq.

Meer van Magento
Andere categorie├źn