Magento 1 installatie

Je wilt graag Quicq koppelen aan Magento 1. Dit gaat erg eenvoudig, je hoeft slechts 1 instelling in je webshop aan te passen.

Volg de onderstaande stappen.

Stap 1

Login op het backend van je webshop

Stap 2

Beweeg met je muis naar System (in de menubalk)

Stap 3

Klik in het uitklappende menu op Configuration:

Stap 4

Klik nu op Web onder General in het linker zij-menu:

Stap 5

Pas onder Unsecure het veld Base Media URL aan naar de URL die je van je account manager hebt gekregen, het veld dat hoort bij jou ImageBoost configuratie; deze waarde ontvang je van je account manager - dit is dus niet de waarde die hieronder in de afbeelding staat.

Stap 6

Doe hetzelfde voor Secure (pas hier wederom Base Media URL aan):

Stap 7

Klik rechtsboven op Save Config

Je Magento 1 winkel is nu geconfigureerd om afbeeldingen te laden via Quicq.

Meer van Magento
Andere categorie├źn